Logo EnergyShield

 

Articol publicat de romania1.ro 

 

SIMAVI, cel mai mare integrator de produse software din România, a organizat în 15 aprilie workshopul online „Trends, opportunities and choices in designing cyber resilient EPES infrastructure”, dedicat protejării infrastructurilor critice din energie și utilități în fața atacurilor cibernetice.

Evenimentul, parte a proiectului european EnergyShield, dezvoltat de SIMAVI în parteneriat cu 17 parteneri europeni, a abordat prioritățile și provocarile din acest an în ceea ce privește crearea unei culturi a securității cibernetice la nivel european și asigurarea securității infrastructurilor critice.

Participanții la eveniment au subliniat necesitatea de a avea un instrument complet, care să acopere întreg spectrul de securitate al infrastructurilor energetice și de utilități: producător, consumator, distribuitor și care să asigure un răspuns prompt și eficient în fața atacurilor cu potențial de destabilizare sau distrugere a infrastructurilor critice.

Citiți mai multe aici: https://romania1.ro/energyshield-eveniment-dedicat-protejarii-infrastructurilor-critice-din-energie-si-utilitati-in-fata-atacurilor-cibernetice/