ZDMP open call 2021

 

Vești bune pentru proprietarii de întreprinderi mici sau mijlocii în domeniul software sau manufactură! SIMAVI, în calitate de partener în echipa de proiect Zero Defects Manufacturing Platform (ZDMP), invită IMM-urile din domeniul dezvoltării de software, toți producătorii și furnizorii de soluții inovatoare Industry4.0 la primul call deschis de CE în programul H2020, în valoare de 1.000.000 EUR.

Primul call este acum deschis pentru aplicare la www.f6s.com/zdmp/apply. Focusul pentru acest call deschis este pe platforma și componentele ZDMP. Cel de al doilea call se va deschide în august 2021, cu o valoare de 2.200.000 EUR.

Logo ZDMP wide

Cine se califică la primul call?

Activitățile care se califică se încadrează în trei domenii mari: Dezvoltare, Integrare și Validare/Testare. Puteți obține mai multe detalii pe www.zdmp.eu/calls. De asemenea, documentele legate de acest call, inclusiv ghidul solicitantului, pot fi găsite aici: www.zdmp.eu/resources.

Valoarea de finanțare pentru un sub-proiect: 50.000-150.000 EUR

Callul se inchide pe 30 aprilie 2021, 17:00 (CET), adică ora 18:00, ora României. Proiectele câștigătoare vor începe în august 2021, cu o durată fixă de 9 luni.

De ce să participați la call-ul deschis ZDMP?

 • Participarea la call-urile deschise ZDMP vă va aduce beneficii în mai multe moduri:
 • Veți primi între 50-150.000 EUR finanțare și sprijin pentru dezvoltarea de noi servicii / produse
 • Veți deține ceea ce produceți și veți putea exploata rezultatele întreprinderii dvs.
 • Veți avea ocazia să dezvoltați noi relații de lucru cu companii din domeniul Industry4.0
 • Veți avea acces la un nou canal de vânzări prin ZDMP Marketplace furnizat prin intermediul partenerului i4FS
 • Există o gamă de tipuri de subproiecte și sume de finanțare disponibile pentru a alege.

Despre proiectul ZDMP

ZDMP este un proiect de cercetare și dezvoltare care până în decembrie 2022 va oferi o platformă extensibilă pentru a sprijini fabricile să atingă obiectivul de a avea zero defecte, cu accent pe asigurarea calității produselor și a producției.

Software Imagination & Vision (pe scurt, SIMAVI) din România contribuie la dezvoltarea platformei ZDMP, a mediului colaborativ (uman), a pieței și a cadrului de servicii pentru dezvoltatori.

ZDMP este un proiect finanțat de Programul-cadru H2020 al Comisiei Europene. Sunt implicați 31 de parteneri (producători, furnizori de tehnologie, consultanți, instituții de cercetare) din 11 țări.

Principalele obiective al proiectului sunt:

 • Să ofere o platformă Industry4.0 (I4.0) pentru dezvoltarea soluțiilor cu zero defecte
 • Să asigure calitatea produsului de-a lungul lanțului valoric al procesului de fabricație, prin implementarea tehnologiilor avansate de modelare, detectare, inspecție și predictivă
 • Să ofere dezvoltatorilor o platformă de execuție, inclusiv pentru mediu, marketplace și framework de servicii
 • Să ofere suport industrial IoT de bază pentru achiziționarea de date, interoperabilitate și analiză susținute de orchestrare, monitorizare și calcul autonom
 • Să asigure o calitate remarcabilă a procesului, prin echipamente, resurse și eficiență energetică, prin implementarea de noi soluții bazate pe AI

Mai multe informații:

Platforma pentru aplicare: www.f6s.com/zdmp/apply

Contact: zdmp-opencall@zdmp.eu

Întrebări și răspunsuri: https://www.zdmp.eu/calls-faq