Blog
Blog

Automatizarea departamentului financiar cu ROBOSVAP

Roboții-asistenți reprezintă soluția inovatoare dezvoltată de SIMAVI pentru a înlocui gestionarea manuală a documentelor financiar-contabile.

Confruntate cu deficit de forță de muncă, companiile au nevoie de robotizare pentru a automatiza sarcinile manuale și repetitive, mari consumatoare de timp, precum cele caracteristice departamentului financiar.

 

Mai multe detalii
Blog
Blog
Blog

Transformarea digitală a administrației publice susținută de Primăria Roman

Studiul de caz al unui succes: Sistemul Informatic Integrat pentru simplificare administrativă și reducerea birocrației din cadrul Primăriei Municipiului ROMAN

Soluția implementată de SIMAVI la Primăria Roman a urmărit să transforme acest municipiu într-un oraș inteligent, un oraș care ascultă, deschis și transparent. Simplifică procesele administrative și reduce birocratia.

Mai multe detalii
Blog
Blog

40 de miliarde de euro, plătiți fermierilor prin softul creat de SIVECO TECHNOLOGY

Peste 40 de miliarde de euro au fost plătiți fermierilor români în perioada 2008-2022 prin intermediul softului dedicat creat de SIVECO TECHNOLOGY (SIVTEC) pentru Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA), potrivit datelor oficiale.

Într-un articol publicat de Ziarul Financiar, soluția creată de echipa SIVTEC este apreciată ca o dovadă de „excelență românească în IT”. 

Mai multe detalii
Blog
Blog

Hai să digitalizăm succesul împreună!

În 20 și 21 aprilie, echipa SIMAVI își dă întâlnire cu reprezentanții administrației publice și ai mediului de afaceri din județul Constanța, precum și cu alți reprezentanți interesați din zonă.

SIMAVI dezvoltă și implementează soluții IT și a lansat cel mai nou ERP românesc, 100 % adaptat economiei și legislației din țara noastră.

Mai multe detalii