Blog
Blog
Blog
Blog
Blog
Blog

SHIFT - proiectul transformării digitale a patrimoniului cultural – lansat oficial în cadrul programului Horizon Europe

Luna trecută s-a lansat o nouă inițiativă majoră de cercetare și inovare europeană: SHIFT sau Metamorfoza patrimoniului cultural în active hipermedia augmentate pentru o accesibilitate sporită și incluziune.

Noul proiect sprijină adoptarea de strategii de transformare digitală și adoptarea de instrumente în cadrul industriilor creative și culturale, unde progresul e… sublim, dar lipsește cu desăvârșire, ca să cităm din clasici.

Mai multe detalii
Blog
Blog

Cum sprijinim economia circulară?

O economie circulară este aceea în care sistemele de fabricație sunt proiectate să funcționeze ca bucle închise de produse și materie primă. Produsele fabricate capătă astfel o viață mai lungă, sunt ușor de reparat, recondiționat, remanufacturat și reciclat.

Mai multe detalii
Blog

SIMAVI dezvoltă sistemul de management integrat al educației din Cipru

Delegația SIMAVI participă astăzi, 14 septembrie, la forumul România- Cipru de la București, desfășurat la CCIR Business Center.

Pentru compania românească de dezvoltare și integrare de software, forumul este o ocazie importantă să exploreze noi oportunități de transformare digitală în insula cipriotă, cu un excepțional grad de absorbție a fondurilor europene aferente domeniului digital.

Mai multe detalii
Blog