Blog

40 de miliarde de euro, plătiți fermierilor prin softul creat de SIVECO TECHNOLOGY

Peste 40 de miliarde de euro au fost plătiți fermierilor români în perioada 2008-2022 prin intermediul softului dedicat creat de SIVECO TECHNOLOGY (SIVTEC) pentru Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA), potrivit datelor oficiale.

Într-un articol publicat de Ziarul Financiar, soluția creată de echipa SIVTEC este apreciată ca o dovadă de „excelență românească în IT”. 

Mai multe detalii
Blog

Hai să digitalizăm succesul împreună!

În 20 și 21 aprilie, echipa SIMAVI își dă întâlnire cu reprezentanții administrației publice și ai mediului de afaceri din județul Constanța, precum și cu alți reprezentanți interesați din zonă.

SIMAVI dezvoltă și implementează soluții IT și a lansat cel mai nou ERP românesc, 100 % adaptat economiei și legislației din țara noastră. Sistemul informatic integrat SVAP2025 aduce o economie de timp de peste 90% în rezolvarea cerințelor financiare, administrative și de gestiune a resurselor umane.

Mai multe detalii
Blog
Blog
Blog
Blog
Blog
Blog

SHIFT - proiectul transformării digitale a patrimoniului cultural – lansat oficial în cadrul programului Horizon Europe

Luna trecută s-a lansat o nouă inițiativă majoră de cercetare și inovare europeană: SHIFT sau Metamorfoza patrimoniului cultural în active hipermedia augmentate pentru o accesibilitate sporită și incluziune.

Noul proiect sprijină adoptarea de strategii de transformare digitală și adoptarea de instrumente în cadrul industriilor creative și culturale, unde progresul e… sublim, dar lipsește cu desăvârșire, ca să cităm din clasici.

Mai multe detalii
Blog
Blog

Cum sprijinim economia circulară?

O economie circulară este aceea în care sistemele de fabricație sunt proiectate să funcționeze ca bucle închise de produse și materie primă. Produsele fabricate capătă astfel o viață mai lungă, sunt ușor de reparat, recondiționat, remanufacturat și reciclat.

Mai multe detalii